I'm sick and tired of being sick and tired ✋

“I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do.”

 
Att finna inre lycka är väl mycket svårt, att aldrig känna sig otillräcklig, att aldrig känna sig ensam, att aldrig känna sig misslyckad, att aldrig känna sig trött, att aldrig känna sig deprimerad, att aldrig känna sig lat.
Tyvärr, så är detta Dunya, då det aldrig är eller kommer bli perfekt. 
Så varför försöker vi gång på gång imponera denna värld som är inte ens perfekt?
Har vi människor sänkt oss så mycket?
Förtjänar vi inte de inre lycka?
 
 

Hot summer day

salam
 
Ligger i min mammas säng just nu och kollar på Omar Suleiman's föreläsning som är sjukt grym MashaAllah. Idag händer de inte så mycket, ska iväg till en körlektion som börjar 17:55 och efteråt ska jag till en vän och vi ska bestämma outfits till en bröllop som inträffar på fredag vilket ska bli kul.
 
Har haft några tuffa dagar då jag har själv ''bråkat'' med min själ, när man försöker göra endast goda saker men sedan faller man in i en synd. Känslan suger, men Alhamdulilah varje dag är det ett kamp med själen. Det är bara se till att man inte fläckar sitt hjärta så att tillslut så blir hjärtat helt svart och svag subhanAllah.
 
Nog om det, ska fortsätta kolla på föreläsningen så hörs vi senare peaaaaace xx

SOMMARLOV

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN SÅ ÄR SOMMARLOVET HÄR! KAN ÄNTLIGEN ANDAS UT!!!!!!
 
Hade mitt skolavslutning idag, Alhamdulilah det gick bra fick mina betyg och sedan vart det hejdå! 
Jag och kära H åkte in till stan och åt lunch sedan skildes vi åt, gick hem och vilade. Hela jag idag kunde knappt röra sig, mina ben döööödar mig och jag har ingen aning om man ska ha så här mycket smärta på grund av ett gympass (?) Aja, imorgon blir det mage och armar DOCK så har jag fuskat, jag har en sån himla stor sötsug och den är tyvärr väldigt svårt att bli av med men Kheir In shaa Allah de kommer gå bra.
 
Snart så kommer min älskade tillbaka, efter alla dessa månader RAMADAN!!
Åh vad jag har saknat den välsignade månaden, även om det kommer vara svårt just den här månaden så kommer ju ajr vara extra mycket vilket gör mig så glad hihi.
 
må Allah göra det enkelt för mig. 
Ska nog kolla på en föreläsning, be Isha och sedan blir det läggdags :) 

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'oon

SubhanAllah, en broder som har vart försvunnen i nästan 2 månader hittades död idag i sjön Må Allah ge honom Jannah och Må Allah göra det enkelt för honom i graven Ameen.
 
lyssnar på Yasmin Mogahed just nu och allt hon säger är så himla sant. Vi muslimer måste hålla vårt hjärta levande eftersom när vi dör så är vår själ de enda hjälpet. De jag måste förbättra mig på är att ta vara på dagen, jag kan slösa en hel dag på att göra massa strunt. Vilket är de värsta, ska börja skriva en liten dagbok där varje dag ska jag göra nåt som förbättrar mitt liv som t.ex. mer dhikr, koranläsning, ge mer sadaqa och ha ett mål som jag ska uppfylla!! Vi måste ha ett mål och vår enda mål bör vara hur ska vi komma närmare till ALLAH! Satsa på att komma närmare till ALLAH, vi säger att vi älskar ALLAH mer än våra föräldrar men visar via våra handlingar helt tvärtom! 
 
 

Akhirah

 
 
Ibland så kan dunya verkligen få dig att tro att du aldrig kommer att möta döden, men sanningen är att vi ALLA kommer att smaka på döden, oavsett om du är svart eller vit, om du är kristen eller jude. Spelar ingen roll du kan inte rymma från döden så är det, 
De enda jag begär att få en Iman som aldrig sänks utan blir bara större och ha systrar kring mig som stärker min tro  och bryr sig om mig både i dunya & akhirah. All oro som finns i dunya är ingenting jämfört med vad som kommer hände i graven, vi måste bara bita ihop de jobbiga situationen vi är i och komma ihåg att Allah Aldrig någonsin sätter en börda på dina axlar som du inte klarar av. Kom också ihåg att så fort du sätter en fot i Jannah all bekymmer, oro, ilska osv försvinner som vinden tar bort sand. 
Alla vi syndar men dom bästa bland oss är dom som vänder sig till Allah direkt och ber ständigt om förlåtelse.
Så barmhärtig och allsmäktig SubhanAllah.
Bara en snabb påminnelse till mig och till er. Godnatt <3

Ya Allah

de känns som att jag kommer att spy any minute, har aldrig i hela mitt liv vart så nervös! Jag börjar bli irriterad på mig själv eftersom Allah har en plan för oss alla In shaa Allah kheir. Men kollar nu upp hur man sätter igång bilen (?) Kommer börja få panik...Ya Allah remove this nervous feeling from me Ameen. 
 
 

Hi & Bye 👀

Aaaaargh, är så nervös och har ont i magen. Har min absolut första körlektion imorgon, första gången jag sitter bakom en ratt 😩
Men in Shaa Allah hoppas det går bra. Har velat lära mig köra bil sen långt tillbaka och Alhamdulilah möjligheten är äntligen här. Hade en chill dag som ska avluta med plugg blää!

Take care of your body. It's the only place you have to live.

salam.
 
Idag så invigade jag gym kortet, jag gjorde dock inte så mycket utan var mest på treadmillen (?) och den man springer på, och jag kan säga att jag svettades som en gris. Jag blev alldeles för varm för fort vilket var ett bevis på att jag har verkligen dålig kondis,men mitt
gym schema ser ut så här:
MÅNDAG: lower body
TISDAG: Abs, lower back, back of the arms etc.
ONSDAG: Vila
TORSDAG: Vila
FREDAG: lower body
LÖRDAG: Core,triceps.
SÖNDAG: Vila
 
Det är viktigt att man vilar ordenligt, Ska försöka följa tallriksmodellen in shaa Allah och jag ska klara av målet !!!! 
Ska kolla på Jumping the broom nu utan snacks vilket känns helt tomt men man måste ge upp saker för att nå sitt mål :) 

incredible

 
 
defintion of a strong women, a leader .
In shaa Allah one day

-

tänker så mycket att mitt huvud spricker
orkar inte att se samma smutisga människor hela tiden
trampar på dig som du vore skräp
Ya  Allah varför ska jag vara omringade bland dessa äckliga människor
alla bryr sig om sig själva och det är exakt det jag själv ska börja göra.
goda människor är utrotade

I've always kind of lived in my own world.

 
Under dom senaste åren har jag då vaknat upp och börja tänka vart jag är påväg mot? Alhamdulilah för allt jag har, men innerst inne så känns mitt hjärta svart, ingen förstår mig förutom Allah swt. Jag gråter om nätterna pga jag fattar inte vad jag håller på med, varför slösar jag tid?! Jag har inga systrar som pushar mig, jag har ingen som verkligen kan lyssna på mig. Människor tror att man kan vara glad 24/7 nej tyvärr livet är inte så, har vart med om allt från ensamhet vilket var de värsta perioden i mitt liv, de enda jag vill är att jag vill ha nåt positivt i mitt liv, nånting som kommer att leda mig till jannah. Misslyckar i allt o känslan orkar jag verkligen inte med 

 
 

FANTASTIC

“I am so tired, love. I'm so very,very tired.”

trött som bara den just nu, ändå känns det som att jag måste vara uppe till fajr, annars kommer jag aldrig vakna :( 
skön dag men ändå tröttsam imorgon händer nya grejer in shaa Allah 
 
har dock väldigt mycket ångest om en sak som jag tror jag lider av...måste skaffa hjälp 

They didn't want it good, they wanted it Wednesday.

Salam
 
sitter i min säng just nu fixad, ska nämligen till 2 studenfester idag. Den första jag ska till börjar kl 6 sen ska jag endast vara där i en timme sen går jag vidare till en andra. Stressigt just nu hemma hos mig men In shaa Allah vi hinner. igår så hände de inte så mycket grejer utan gick till skolan och blev klar med ett projekt som blev så bra haha. Hela klassen dog av garv, men hoppas bara på att betyget blir bra. 
 
well har inte så mycket att säga än glad onsdag :-) 

Racism isn't born, folks, it's taught.

läste just en artikel och kan säger er här och nu, min respekt för poliser är helt borta! Jag struntar fullständigt i ifall jag drar alla i en kam men äntligen så ser allt så klar ut. Dom misshandlar oskyldiga men skyddar dom skyldiga. Vad är det för äcklig land vi lever i? Inte ens USA gör nåt sånt äckligt, då dom är de mest äckligaste landet. 
Och rasisterna som springer lösa vad är de här för j*kla land som låter nazister springa runt helt fria med baseboll spelare och glasflaskor fy !!!! tänker ni inte att de finns småbarn som går runt gatorna, tänk om dom blir av med benen eller skadar ryggen så sitter ni poliser med era feta arslen och tar det lungt aaaaargh jag blir så förbannad!!! 
 
äcklig värld 
 
dock så är min åsikt kring husby kravallerna inte ändrade.
 
 

You can't repeat the past


Vi är endast här på ett besök, vårt riktiga hem är graven 
Så många saker jag skulle vilja få ogjort men kan tyvärr inte det 
Allt händer med Allahs vilja
Vill bort från denna land och leva i en stad där jag är okänd.

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one

 

"Put your trust in Allah if you are believers indeed."

(5:23)

 

Will you still love me when I got nothing but my aching soul

 
 
take me to neverland 
young and beautiful

RSS 2.0