Racism has no place in the society

Salam!

Hade idrottsdag idag som jag lätt missade eftersom jag är ingen idrottsmänniska tyvärr 😫
Så passade på att njuta av den här dagen och fick mycket gjort Alhamdulilah.

Blev kallad för "muslimjävel" idag av en rasist. Hela jag blev i chocktillstånd eftersom ärligt så har jag aldrig blivit kallad för de och speciellt inte bland människor. Som tur så var jag inte ensam och hela jag skakade, hade en sån stor lust att springa fram till honom och ba: ursäkta vad sa du? men subhanAllah nånting stoppade mig!

Wow, att rasism ännu idag finns är helt otroligt, att folk kan vara så himla senila ibland. Att en människa tror att det är rätt att förnedra nån pga ens religion helt otroligt!

Ärligt talat, så försökte jag hela tiden inte dra alla svenskar över en kam och jag försöker fortfarande göra det, MEN det är så himla svårt eftersom när man går runt i stan möts man av snea blickar osv Och det är speciellt från dom! Usch, Ya Allah låt mig inte dö i denna land säger jag bara.

Vill vara i en plats där alla möter dig med ett leende på läpparna och rasism inte finns 🙏

life goes on

salam
 
Försöker fixa min design som ännu en gång vägrar funka, har gett upp. Ska be någon annan fixa min design men idag så köpte jag äntligen gymkortet och ska försöka börja på lördag in Shaa Allah. 
Ska till gyantagningen imorgon för jag måste verkligen byta från den äckliga skolan. Har aldrig sett en sån äcklig skola i hela mitt liv, ärligt talat så struntar jag i vad du gör under skoldagen ifall jag inte känner dig såklart, om du vill endast komma till skolan för att hänga med vänner och inte plugga för just DIN FRAMTID! Fine, det är ditt liv men problemet är att ALLA i skolan tänker så. I varje skola finns det alltid en umgänge som helt enkelt bara chillar men när hela skolan består av så..man orkar inte! Man måste ut plus att lärarna själva är helt förvirrade. Det är lika gärna att jag slutar genast!
 
Om jag vill bli nånting så måste jag vara runt människor som också satsar och vill gå i en bra universitet. Ska kämpa för min framtid och kommer inte sluta tills jag dör In shaa Allah! 
Ska bli så skönt med att få ett nytt umgänge, ingen känner dig!! Gud va skönt, 
 
Ja det var inte så mycket som har hänt på sistone.. ska nog städa köket värsta bomben som väntar så DECUSES!mu

pain

 
 
 dagen började bra tills en fet smäll i käften kom.. fattar inte varför just skolan ska vara så himla jobbigt för mig, de räcker redan att jag inte kommer få ta studenten med mina vänner. Ska jag misslyckas igen?? Att en gymnasium kan få dig gå igenom såååå mycket för ingenting.. känner så så j*vla deprimerad asso
 

En fet huvudvärk

Salam.

Tisdag idag och dagen har gått segt än så länge men annars är allt bra. Känns som att jag har tjatat så mycket om gym att jag har kanske ögat den?? Men om jag lever imorgon, så ska jag raka vägen efter skolan till fitness och börja nyttigt! Äntligen ska äckliga laziness bort från mig och ska få ha nånting o sträva efter! Sommarlov om mindre än 3 veckor och jag har så mycket press. Gjorde 3 prov idag så hoppas det går bra

Well, ska nu ta ett bad och ska försöka få bort huvudvärken!
Vi hörs

Fresh

Så nu har jag raderat alla mina inlägg och ska börja om helt nytt, ska också skaffa en ny design. Ska kännas som en riktig blogg hehe In shaa Allah!

Tredje Världskriget?

Salam.
 
Även om jag kanske har få läsare, så är har jag nog inte uttryckt mig så väl i den här bloggen. Har skrivit massa trams och tråkiga inlägg men det ska bli ett stopp på det. Funderar på att radera alla mina inlägg och börja om på nytt men det får bli någon annan gång.
 
Vad är det som händer just nu med världen? Har vi alla människor så himla låga IQ- värde eller vadå? Palestina och Syrien som blir bomabde VARJE DAG blundar alla människor för men så fort ett litet katastrof har infallt i USA så bölar alla och tilloch med mina älskade bröder & systrar support det som hände i Boston. Uff säger jag bara, det värsta är nog att Arab-länderna, muslimska länder har blivit hundar till USA. Qatar ser klart och tydligt vad som händer i Palestina och Syrien men vägrar öppna sinnet. SubhanAllah, Islam som är så vackert så missbrukar så kallade muslimer ordet. Ärligt talat så är de här början av Tredje Världskriget.
 
Hatet som börjar skapa mellan människor är helt förtvivlande, men nu vill jag helst gå vidare till HUSBY KRAVALLERNA.
 
Som har skapat massvis med headlines överallt, de här är endast baserat på MINA åsikter och vad jag tycker om denna situation.
 
Dessa ungdomar fick äntligen vad dom ville, uppmärksamhet. Dom fick poliserna att bli rädda från dom, dom fick partier snacka om dom samt att alla vi i andra orter vara försiktiga. Men frågan är vad får dom ut från det? Mer hat, förstörda bostäder, högre skatt? Tack så himla mycket! För tack vare er, så går nu varenda svensk och tänker: Vi har gett dessa invandrare allt dom vill ha men dom bara slänger det rakt i våran ansikte! Det är lika gärna att jag röstar på SD och ser till att de inte kommer fler då. Självklart inte VARENDA svensk men dom flesta tyvärr.
 
Jag är så himla trött på att se otacksamma ungdomar nuförtiden, vi har det faktiskt jättebra här i Sverige även om jag inte håller med vissa av sakerna så har vi faktiskt det. Vi får pengar för att vi pluggar, gratis vård osv. I andra länder så skulle dom göra vadsomhelst för att vara i våra skor just nu, men nej vet du vad ni gör? Ni väljer att brinna upp bilarsom eran kompis farsa har krigat för, förstöra hus som NI behöver som tvättstuga, polishus. Vad är det med ungdomarna? Beter sig som djur, eller egentligen inte ens djur beter sig så här vilda.
 
Nu när nazisterna är påväg mot våra hem, vems fel är det? Tre kvinnor fick deras hijab avdragen pga av kaoset, 15åringar blir hotade att dom ska bli nedslagna fast dom har absolut ingenting med det och göra.
 
Ska nu inte skylla allt på ungdomarna, det jag har hatat med sveriges poliser är att dom är för snälla. Inte alla, men dom flesta! Dom är lugna, kollar runt försiktigt osv men jag vill att de ska få ett slut på det. Dom måste bli hårdare och mer strikt och när jag skriver det så menar jag inte att man ska förnedra ungdomarna utan få dom att förstå att ifall dom är uppkäftiga kan dom hamna i finkan så är det. Man har ingen respekt för polisen längre och nu när nazisterna är påväg, vem ska man vända sig till?
 
aaaaargh jag blir så himla irriterad eftersom allt detta kunde ha blivit ignorerat!! Om ni vill ha eran röst hörd, va en normal människa och protestera, gör plankor skrik gör vad som helst! Förstör bara inte eran ort eftersom nu är det era älskade föräldrar som nu tyvärr måste stå till svars.

De här med 69-åringen så tycker jag att det var helt fel av polisen att skjuta honom, då han var så pass gammal. Men jag vet att det är djupare än så, ungdomarna ville bara ha lite tv -time om man säger så.
 
Nu har SD äntligen vunnit många röster och jag hoppas verkligen att dessa ungdomar ångrar det dom har gjort eftersom dom har verkligen förstört för ALLA!

RSS 2.0